Despre

Eu sunt Lupu Diana Maria Patricia, parintii mei, bunicii, unchii, matusile si apropiatii imi spun Diana, uneori alintandu-ma Dia.

Am 4 anisori, imi place sa desenez, sa alerg prin zapada iar uneori trantindu-ma pe spate fac si ingerasi. Uneori mai alerg si prin casa, sar prin pat si mai daram diverse din greseala. šŸ™‚ De cele mai multe ori, tati meu Dan, si mami mea Mirela nu se supara pentru ca eu sunt printesa lor si ma iubesc si ma rasfata.

Dar, cu ceva timp in urma, mai bine spus , acum aproape 2 luni, piciorusele mele au inceput sa ma doara, si sa ma doara si mai tare iar mami si cu tati m-au dus la spital.

Acolo, domnul doctor in halat alb, m-a diagnosticat cu leucemie limfoblastica acuta.Ā Nu prea stiu eu exact ce inseamna asta dar nu cred ca-i bine deloc. Domnul Doctor m-a oprit aici la spitalul Fundeni sectia prescolari (pentru ca eu inca nu am inceput scoala šŸ™‚ ) spunandu-mi ca pentru o perioada nu mai pot face ingerasi in zapada. Domnul Doctor este foarte dragut si mi-a promis ca ma va face bine.

Cand am intrebat-o pe mami de ce mi-a cazut tot parul, ea mi-a raspuns “din cauza citostaticelor mami”. Ce sunt citostaticele?… Si de ce-ti cade parul de la ele? šŸ˜¦

Cu cateva zile in urma, Domnul Doctor i-a spus lui mami meu ca exista un medicament mai bun (ONCASPAR) iar eu deja am inceput tratamentul. Starea mea generala este destul de proasta, si peste asta, i-am auzit pe mami si pe tati vorbind ca medicamentul ala nou,Ā ONCASPAR, este foarte scump, si nu mai au suficienti bani sa-l cumpere in continuare.

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra, putin, nu mult, caci de la multi cate putin, poate va fi suficient ca tati meu si mami mea sa-mi cumpere in continuare noul meu medicamnetĀ ONCASPAR, si poate, apoi, Domnul Doctor ma v-a lasa afara ingerasi micuti in zapada eu sa fac.

Multumesc din suflet,

Diana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s